Знания и умения от програмисти за бъдещи програмисти

“Единственият начин да научиш нов програмен език е като създаваш програми на него.”

Денис Ричи – създател на програмния език C

Защо преподаваме?

Програмирането е процес, който има изключително много ползи за развитието на личността. Някои от тях са:

  • логическо мислене;
  • комбинативност;
  • креативност;
  • организираност;
  • самодисциплина;

Всеки ден програмистът научава нещо ново. Технологиите в тази сфера са толкова много, че един живот не би стигнал да се изучат всички. Заедно с това програмирането, както всяко изкуство, изисква постоянство. Колкото повече време инвестирате в него, толкова повече то се отблагодарява.

Точно тези негови качества ни мотивираха да разпространим този занаят, за да може повече хора да се се докоснат то всички ползи от овладяването му.

Бързо, лесно и полезно обучение

Ние ценим времето си и времето на всеки курсист. За това, материалите във всяко наше занятие са внимателно изработени. Веднага след като се обясни лично даден похват в програмирането и лекторът се убеди, че той е правилно разбран от всеки един курсист, се започва с интересни и приятни практически задачи. 

За това ние предлагаме:

На всеки курсист да се дават задачи за самостоятелна подготовка, като между две занятия има достатъчно време, за да може той да се подготви. Така ние постигаме идеалния баланс между време за усвояване на езика или технологията, дълбочина на разбиране и придобиване на практически способности.

Дейността на “Аз програмирам” се ръководи от фирма “Юпитер Софт” ЕООД, която вече повече от 10 години успешно разработва, внедрява и поддържа складов и ERP софтуер.